Quality of Rugova cheese produced in traditional and industrial conditions
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sulejmani Erhan Selimi Artina |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszertechnológia - előadáskivonat, Sajt - minőség - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75289 |
Hasonló tételek
-
Preparation of selenium enriched smearcase cheese and whey cheese
Szerző: Juhászné Tóth Réka, et al.
Megjelent: (2019) -
Comparison of large and small-scale-hard cheeses
Szerző: Pap Hajnalka, et al.
Megjelent: (2022) -
Cheese ripening process monitored by dielectric parameters
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2022) -
Influence of somatic cell count in raw milk on cheese production
Szerző: Kocoski Ljubce, et al.
Megjelent: (2011) -
Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations [abstract] /
Szerző: Xhabiri Gafur, et al.
Megjelent: (2024)