The protective effects of dietary polyphenols on Alzheimer's disease
Elmentve itt :
Szerzők: |
Urganci Ünkan Isik Fatma |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Polifenolok - előadáskivonat, Alzheimer-kór - előadáskivonat, Antioxidánsok - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75284 |
Hasonló tételek
-
The protective effects of dietary polyphenols on Alzheimer's disease
Szerző: Urganci Ünkan, et al.
Megjelent: (2022) -
Experiences of testing dietary supplements
Szerző: Horváthné Soós Erika, et al.
Megjelent: (2019) -
The effect of ultrasonic treatment and the ethanol on the extraction of polyphenol content of apple pomace
Szerző: Gonelimali Faraja, et al.
Megjelent: (2022) -
A review neurodegenerative diseases and diet /
Szerző: Urganci Ünkan, et al.
Megjelent: (2022) -
Evaluation of total polyphenol and flavonoid content of malt flour extracts and analysis of their effects on the viability of Drosophila S2 cells
Szerző: Islam Md. Aminul, et al.
Megjelent: (2022)