|
|
|
|
LEADER |
01202naa a2200265 i 4500 |
001 |
acta75281 |
005 |
20221108104655.0 |
008 |
220425s2022 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-853-3
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Vidács Anita
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Vidács Anita
|
260 |
|
|
|a Faculty of Engineering, University of Szeged
|b Szeged
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 112
|
490 |
0 |
|
|a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Orvos- és egészségtudomány
|
650 |
|
4 |
|a Egészségtudományok
|
695 |
|
|
|a Illóolajok - gyógyhatás - előadáskivonat, Antibakteriális hatás - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Győri Balázs
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Lázár Tamás
|e aut
|
710 |
|
|
|a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75281/1/2022_icostee_112.pdf
|z Dokumentum-elérés
|