Effect of pan frying conditions on the formation of 3-MCPD and glycidyl esters in different vegetable oils

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Şirinyıldız Derya Deniz
Yorulmaz Aslı
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering, University of Szeged Szeged 2022
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Tömegspektrometria - mérés - előadáskivonat, Gázkromatográfia - előadáskivonat, Élelmiszertudomány - előadáskivonat, Analitikai kémia - élelmiszeripar - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/75278
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:109
ISBN:978-963-306-853-3