Application of pulsed electric field as a pretreatment for the microwave-assisted extraction of turmeric (Curcuma longa) bioactive components
Elmentve itt :
Szerzők: |
Simić Siniša Vladić Jelena Fauster Thomas Le-Tan Hoang Jaeger Henry |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75271 |
Hasonló tételek
-
Curcuma longa L pulsed electric field pretreatment followed by subcritical water extraction with addition of acidic modifier /
Szerző: Simić Siniša, et al.
Megjelent: (2020) -
Intensification of cellulose enzymatic hydrolysis by microwave pretreatment
Szerző: Varlı Mücahit, et al.
Megjelent: (2020) -
Microwave-assisted extraction of cannabidiol and
Szerző: Drinić Zorica, et al.
Megjelent: (2018) -
Comparison of the efficiency of microwave assisted acidic- and alkaline pretreatment on the aerobic and anaerobic biodegradability of sludge
Szerző: Jákói Zoltán, et al.
Megjelent: (2018) -
Microwave And Ultrasound-Assisted Extraction Of Monomeric Anthocyanin Pigment Content From Plant Residuals
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2023)