|
|
|
|
LEADER |
01029naa a2200217 i 4500 |
001 |
acta75263 |
005 |
20221108104644.0 |
008 |
220422s2022 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-853-3
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Horváth Zsuzsanna
|
245 |
1 |
0 |
|a Comparative analysis of colour and sensory parameters of konzum biscuits made from high fiber flour using sweetener
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Horváth Zsuzsanna
|
260 |
|
|
|a Faculty of Engineering, University of Szeged
|b Szeged
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 93
|
490 |
0 |
|
|a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
|
710 |
|
|
|a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75263/1/2022_icostee_093.pdf
|z Dokumentum-elérés
|