Differences in in vitro antibacterial activity of Dracocephalum moldavica L. essential oil and hydrolate
Elmentve itt :
Szerzők: |
Šovljanski Olja Aćimović Milica Stanković Jeremić Jovana Šeregelj Vanja Tomić Ana Ranitović Aleksandra |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Illóolajok - kémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75252 |
Hasonló tételek
-
Antimicrobial activity of Pimpinella anisum L. essential oils from different geographical origin
Szerző: Tomić Ana, et al.
Megjelent: (2022) -
Antibacterial activity of Kombucha beverage from hyssop (Hyssopus officinalis L.) waste material [abstract] /
Szerző: Ranitović Aleksandra, et al.
Megjelent: (2023) -
Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2024) -
Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2022) -
Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2022)