Structural and morphological studies of lactic acid based biodegradable modified polymer packaging materials
Elmentve itt :
Szerzők: |
Dézsi Pál Patrik Heiner Zsuzsanna Végh Attila Gergely Pappné Sziládi Katalin |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Polimerek kémiája - előadáskivonat, Színképelemzés - előadáskivonat, Analitikai kémia - módszer - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75216 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszeripari csomagolóanyagok biodegradálhatóságának vizsgálata laboratóriumi respirométerrel = Assay of the biodegradability of food packaging materials with laboratory respirometer
Szerző: Pintér Szilvia, et al.
Megjelent: (2012) -
The impact of lactic acid and ascorbic acid mixture on quality parameters of wild boar meat [abstract] /
Szerző: Enkhbold Munkhnasan, et al.
Megjelent: (2023) -
Biodegradation studies of polylactic acid copolymers
Szerző: Cadar Oana, et al.
Megjelent: (2012) -
Use of whey proteins in food packaging
Szerző: Bulca Selda, et al.
Megjelent: (2022) -
Food packaging
Szerző: Gyimes Ernő, et al.