Meat quality parameters at domestic turkeys fed various dietary rations
In relation to other poultry species, turkeys belong to the largest poultry and the best producers of high-quality poultry meat, because it contains a high percentage of protein, especially essential amino acids and low fat content. Turkeys used for this study were originated from the domestic breed...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Krsteska Meri Trajkoska Ljubica Karapetkovska-Hristova Vesna |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Szeged
2021
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
10 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Pulykatenyésztés |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/rard.2021.1-2.59-64 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/74696 |
Hasonló tételek
-
Meat quality parameters at domestic turkeys fed various dietary rations
Szerző: Krsteska Meri, et al.
Megjelent: (2021) -
Effect of different amount of DDGS on growth performance and meat quality of turkeys
Szerző: Heincinger Mónika, et al.
Megjelent: (2010) -
Meat production of domestic Balkan goat kids
Szerző: Könyves Tibor, et al.
Megjelent: (2016) -
The impact of lactic acid and ascorbic acid mixture on quality parameters of wild boar meat [abstract] /
Szerző: Enkhbold Munkhnasan, et al.
Megjelent: (2023) -
Quality control of maca-containing (Lepidium meyenii Walp.) dietary supplements
Szerző: Hajdu Zsanett, et al.
Megjelent: (2015)