Lipopeptide profiling of a Bacillus amyloliquefaciens strain extract by hplc-hrms technique
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bartal Attila Rakk Dávid Manczinger László Shine Kadaikunnan Alharbi Naiyf S. Khaled Jamal M. Vágvölgyi Csaba Szekeres András |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Kémia - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73044 |
Hasonló tételek
-
Lipopeptide profiling of a bacillus strain by HPLC-HRMS technique
Szerző: Hunkár Henriett, et al.
Megjelent: (2019) -
Bacillus törzsek lipopeptid termelésének elemzése HPLC-MS módszerekkel
Szerző: Bartal Attila
Megjelent: (2024) -
Egy Bacillus törzs lipopeptid profiljának vizsgálata HPLC-MS technikával
Szerző: Hunkár Henriett
Megjelent: (2018) -
Lipopeptid termelő Bacillus fajok izolálása
Szerző: Kovács Nóra
Megjelent: (2022) -
Influence of agro-environmental pollutants on a biocontrol strain of Bacillus velezensis
Szerző: Vörös Mónika, et al.
Megjelent: (2019)