Bartal Attila, Rakk Dávid, Manczinger László, Shine Kadaikunnan, Alharbi Naiyf S., Khaled Jamal M., . . . Szekeres András. (2018). Lipopeptide profiling of a Bacillus amyloliquefaciens strain extract by hplc-hrms technique. Hódmezővásárhely.
Chicago Style (17th ed.) CitationBartal Attila, Rakk Dávid, Manczinger László, Shine Kadaikunnan, Alharbi Naiyf S., Khaled Jamal M., Vágvölgyi Csaba, and Szekeres András. Lipopeptide Profiling of a Bacillus Amyloliquefaciens Strain Extract by Hplc-hrms Technique. University of Szeged Faculty of Agriculture: Hódmezővásárhely, 2018.
MLA idézésBartal Attila, et al. Lipopeptide Profiling of a Bacillus Amyloliquefaciens Strain Extract by Hplc-hrms Technique. Hódmezővásárhely, 2018.
Figyelem: ezek az hivatkozások nem 100%-ban pontosak..