Different attitudes towards national and European food quality labels in Hungary
Elmentve itt :
Szerző: | Török Áron |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás - előadáskivonat, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73031 |
Hasonló tételek
-
Attitude toward the cloning of animals for food in Hungary
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2018) -
Attitudes towards health foods in terms of diet and physical activity
Szerző: Nábrádi Zsófia, et al.
Megjelent: (2021) -
Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary; a historical review from the beginning to the present day
Szerző: Kuti Beatrix, et al.
Megjelent: (2021) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Study of the economic efficiency of food quality
Szerző: Pirvulescu Luminita, et al.
Megjelent: (2022)