|
|
|
|
LEADER |
00948naa a2200205 i 4500 |
001 |
acta73023 |
005 |
20221108134850.0 |
008 |
210714s2018 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-589-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Sallai László
|
245 |
1 |
0 |
|a Co-fermentation of agricultural organic waste, main and by-products
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Sallai László
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 81
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Mezőgazdaság-tudományok
|
695 |
|
|
|a Bioüzemanyag - előadáskivonat, Energiaforrások - biológiai - előadáskivonat, Mezőgazdaság - melléktermékek - előadáskivonat, Környezetvédelem - előadáskivonat
|
710 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (16.) (2018) (Hódmezővásárhely)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73023/1/wellmann_abstracts_2018_081.pdf
|z Dokumentum-elérés
|