Co-fermentation of agricultural organic waste, main and by-products

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sallai László
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (16.) (2018) (Hódmezővásárhely)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Bioüzemanyag - előadáskivonat, Energiaforrások - biológiai - előadáskivonat, Mezőgazdaság - melléktermékek - előadáskivonat, Környezetvédelem - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/73023
LEADER 00948naa a2200205 i 4500
001 acta73023
005 20221108134850.0
008 210714s2018 hu o 1|| eng d
020 |a 978-963-306-589-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Sallai László 
245 1 0 |a Co-fermentation of agricultural organic waste, main and by-products  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sallai László 
260 |c 2018 
300 |a 81 
490 0 |a Wellmann International Scientific Conference 
650 4 |a Mezőgazdaság-tudományok 
695 |a Bioüzemanyag - előadáskivonat, Energiaforrások - biológiai - előadáskivonat, Mezőgazdaság - melléktermékek - előadáskivonat, Környezetvédelem - előadáskivonat 
710 |a Wellmann International Scientific Conference (16.) (2018) (Hódmezővásárhely) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/73023/1/wellmann_abstracts_2018_081.pdf  |z Dokumentum-elérés