Antioxidant properties of different apple cultivars
Elmentve itt :
Szerzők: |
Krisch Judit Vucseta Kristóf |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (16.) (2018) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Alma - előadáskivonat, Növénykémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73008 |
Hasonló tételek
-
Antioxidant properties of different apple cultivars
Szerző: Krisch Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Comparison of antioxidant power in fruits of commercial apple cultivars and cultivar candidates grown in Hungary
Szerző: Stefanovits-Bányai Éva
Megjelent: (2009) -
Mineral content of different winter wheat cultivars
Szerző: Alda Liana Maria, et al.
Megjelent: (2013) -
Total saponin content of different alfalfa (Medicago sativa l.) cultivars cultivated in field experiment
Szerző: Nagy Balázs, et al.
Megjelent: (2021) -
Total Saponin Content (TSC) of different alfalfa (Medicago sativa L.) cultivars cultivated in field experiment
Szerző: Nagy Balázs, et al.
Megjelent: (2021)