Hogyan készül? tartályok, berendezések és rendszerek készítése /
2019-ben, amikor egy átlagos vásárló ellátogat egy szupermarketbe, nem az az első gondolata, hogy vajon a kezében tartott csoki vagy joghurt hogyan, milyen technológiával, milyen körülmények között lett előállítva, mert az esetleges fizikai szükséglete felülír minden további filozofálást a megvásáro...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nagy Vivien Ágnes Kozma Tímea Gyenge Balázs |
---|---|
Testületi szerző: | Társadalmi és gazdasági folyamatok elemzésének kérdései a XXI. században (2019) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | Társadalmi és gazdasági folyamatok elemzésének kérdései a XXI. században
|
Kulcsszavak: | Gyógyszeripari technológia, Élelmiszeripari technológia, Gyógyszertechnológia |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/tgfek21sz.21 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72020 |
Hasonló tételek
-
Taxation and emobility alternatives in the field of tax treatment of company cars in Hungary /
Szerző: Gyenge Balázs
Megjelent: (2017) -
Indirect fiscal incentives for R&D in Hungary
Szerző: Gyenge Balázs
Megjelent: (2018) -
A turisztikai desztinációk versenyképessége - hogyan mérjük? modellek és módszerek áttekintése /
Szerző: Papp Zsófia
Megjelent: (2012) -
Hogyan lehetséges ökológiai közgazdaságtan?
Szerző: Gébert Judit
Megjelent: (2023) -
Digitalization in the food industry opportunities and impedimental factors /
Szerző: Nagy Judit, et al.
Megjelent: (2020)