A búza don-toxin változása a malomipari tisztítási folyamatban
A kutatás során azt vizsgáltuk technológiai környezetben, hogy ha optikai válogatást és korszerű felülettisztítást együttesen alkalmazunk a malomipari tisztítási folyamatban, akkor hogyan változik a búzaminták toxinszennyezettsége. Három évjáratban betakarított búzatételek esetén gyűjtöttünk adatoka...
Saved in:
Main Authors: |
Kecskésné Nagy Eleonóra Nagy József Osztényiné Krauczi Éva Sembery Péter |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Szeged
2019
|
Series: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
14 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Búza |
Subjects: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/67573 |
Similar Items
-
Reduction of toxin content of Triticum durum in the milling process
by: Kecskésné Nagy Eleonóra, et al.
Published: (2015) -
Sütőipari, malomipari technológia gyakorlatok
by: Véha Antal, et al. -
1966. évi Malomipari konferencia
by: Csanád Imréné
Published: (1967) -
Reduced fusarium toxin by peritec technology
by: Véha Antal, et al.
Published: (2011) -
Korszerű malomipari műveletek alkalmazása a búzalisztek mikotoxin tartalmának határérték alá történő csökkentésére [absztrakt] /
by: Véha Antal, et al.
Published: (2023)