Tölgytermés előkezelések hatásának vizsgálata a makkliszt szenzoros értékelésével

Vizsgálatunkban az egykoron ínségételként is használt kocsányos tölgy (Quercus robur) makkjának előkezelését végeztük el különböző eljárásokat alkalmazva (hamuban pirítás, fagyasztás, elősütés, forrázás), a magban található tannintartalom csökkentése céljából. A megőrölt magtételekből sütött lepénye...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Migaskó Helga Szilvia
Ecseri Károly
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar Szeged 2019
Sorozat:Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok 14 No. 2
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/67567

Hasonló tételek