Thermoanalytical quality examination of confectionery row materials and products
Elmentve itt :
Szerzők: |
Rafael Bence Gyimes Ernő ifj. Regdon Géza |
---|---|
Testületi szerző: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Cukrászat - termoanalitikai minőségvizsgálat - kristályosodás - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66788 |
Hasonló tételek
-
Influence of biologically active raw materials on rheological properties of flour confectionery products
Szerző: Chernenkova Alfiya, et al.
Megjelent: (2019) -
Tracking of the behaviour of lidocaine base containing hydroxypropylcellulose free films with thermoanalytical method
Szerző: Gottnek Mihály, et al.
Megjelent: (2015) -
Organic animal breeding and production ; quality assessment of raw materials and products
Szerző: Seregi János
Megjelent: (2011) -
Organic animal breeding and production; quality assessment of raw materials and products
Szerző: Seregi János
Megjelent: (2011) -
Influence of plastic mulch between rows on the yield and quality of watermelon (Citrullus lanatus)
Szerző: Németh Dzsenifer, et al.
Megjelent: (2018)