Enzyme recovery from real fermentation broth
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lemmer Balázs Szpisják-Gulyás Nikolett Jákói Zoltán Bányai Gréta Beszédes Sándor Hodúr Cecília |
---|---|
Testületi szerző: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Enzym regenerálódás - hőkezelt húsleves - szűrés - poszter |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66779 |
Hasonló tételek
-
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2020) -
Enzime recovery by ultrafiltration from broth
Szerző: Zeitoune Jessica F.
Megjelent: (2014) -
Purification of secondary metabolites from the ferment broth of endophytic fungi of Taxus baccata
Szerző: Volford Bettina, et al.
Megjelent: (2018) -
Intensification and monitoring of anaerobic fermentation of sewage sludge from the meat industry
Szerző: Sánta Zsófia Gréta, et al.
Megjelent: (2024) -
Intensification and monitoring of anaerobic fermentation of sewage sludge from the meat industry
Szerző: Sánta Zsófia Gréta, et al.
Megjelent: (2024)