Enzyme recovery from real fermentation broth

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lemmer Balázs
Szpisják-Gulyás Nikolett
Jákói Zoltán
Bányai Gréta
Beszédes Sándor
Hodúr Cecília
Testületi szerző: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2018
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Enzym regenerálódás - hőkezelt húsleves - szűrés - poszter
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/66779
LEADER 01000naa a2200253 i 4500
001 acta66779
005 20221108104704.0
008 200504s2018 hu o 1|| zxx d
020 |a 978-963-306-620-1 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Lemmer Balázs 
245 1 0 |a Enzyme recovery from real fermentation broth  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lemmer Balázs 
260 |c 2018 
300 |a 61 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
695 |a Enzym regenerálódás - hőkezelt húsleves - szűrés - poszter 
700 0 2 |a Szpisják-Gulyás Nikolett  |e aut 
700 0 2 |a Jákói Zoltán  |e aut 
700 0 2 |a Bányai Gréta  |e aut 
700 0 2 |a Beszédes Sándor  |e aut 
700 0 2 |a Hodúr Cecília  |e aut 
710 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/66779/1/2018_icostee_061.pdf  |z Dokumentum-elérés