"Nemek kultúrája" előzetes eredmények egy multinacionális cég vizsgálatából /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vicsek Lilla
Nagy Beáta
Format: Article
Published: 2011
Series:Társadalmi Nemek Tudománya Interdiszciplináris eFolyóirat 1 No. 2
Kulcsszavak:Nemi identitás
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/64428
LEADER 00711nab a2200193 i 4500
001 acta64428
005 20210319144102.0
008 200316s2011 hu o 0|| zxx d
022 |a 2062-7084 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Vicsek Lilla 
245 1 0 |a "Nemek kultúrája"   |h [elektronikus dokumentum] :  |b előzetes eredmények egy multinacionális cég vizsgálatából /  |c  Vicsek Lilla 
260 |c 2011 
300 |a 39-70 
490 0 |a Társadalmi Nemek Tudománya Interdiszciplináris eFolyóirat  |v 1 No. 2 
695 |a Nemi identitás 
700 0 1 |a Nagy Beáta  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/64428/1/tntef_001_002_039-070.pdf  |z Dokumentum-elérés