Polyphenols as biogenic additives and value added products [abstract] /
Elmentve itt :
Szerző: | Butterweck Veronika |
---|---|
Testületi szerző: | Trends in Natural Product Research |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Phytochemical Society of Europe ; University of Szeged
Leicester ; Szeged
2019
|
Sorozat: | Trends in Natural Product Research – PSE Young Scientists’ Meeting
|
Kulcsszavak: | Polifenolok - előadáskivonat, Növénykémia - természetes anyagok - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/tnpr.2019.pl5 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/61966 |
Hasonló tételek
-
Polyphenols from waste streams of industrial marzipan production [abstract] /
Szerző: Gasser Johanna, et al.
Megjelent: (2019) -
Fractionated high-pressure extraction of polyphenols from elderberry by-product
Szerző: Nastić Nataša, et al.
Megjelent: (2023) -
The effect of fertilizer to the biogenic amines concentration in wines
Szerző: Horváth Borbála, et al.
Megjelent: (2016) -
Antioxidant capacity and polyphenols content for some medicinal plants [abstract] /
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2024) -
Effect of heat shock treatment on heat resistance of microorganisms and biogenic amine synthesis
Szerző: Amal Ahmed Mohamed Hassan
Megjelent: (1996)