Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains
The object of the trial was to study the effect of some lactic acid bacteria strains on the chemical composition, energy- and metabolisable protein (MP) content, microbiological characteristics and in-silo weight and dry matter losses of whole crop maize silages. The whole plant maize raw material w...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szűcs Judit Péter Süli Ágnes Süli Zakar Tímea Berecz Elizabet Pék Máté |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Agriculture
Szeged
2017
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
6 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia, Kémia, Kukorica, Agrokémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56823 |
Hasonló tételek
-
Chemical and microbiological characteristic of silomaize ensiled with some lactic acid bacteria strains [abstract] /
Szerző: Péter Szűcs Judit, et al.
Megjelent: (2017) -
Application of some lactic acid bacteria strains to improve fermentation and aerobic stability of maize silage
Szerző: Péter Szűcs Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Diversity of lactic acid bacteria in raw milk in Kosovo determined by 16S ribosomal DNA analysis
Szerző: Arifi Diellez, et al.
Megjelent: (2022) -
Biological preservatives in silomaize ensilage
Szerző: Szűcsné Péter Judit, et al.
Megjelent: (2008) -
Development of a reduced fat and lactose-free dairy spread containing viable lactic acid bacteria - part 1 technology of manufacture /
Szerző: Kátay Gábor, et al.
Megjelent: (2019)