Chemical and nutritional aspects of some fresh smoothie types
Vegetable and fruits are foods that can be consumed either fresh or processed into juices, smoothies, syrups, jams, fruit compotes, etc. Fruit and vegetables play the important role in the people diet. Worldwide, the consumption of fresh food (fruits, vegetables, and herbs) is steadily in increasing...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Popescu Sofia Velciov Ariana Cozma Antoanela Catutoiu Alexandra Poiana Mariana-Atena Stoin Daniela Micula Lia Alexa Ersilia |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (24.) (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
24 |
Kulcsszavak: | Egészséges életmód, Táplálkozás, Analitikai kémia, Élelmiszeripari technológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56375 |
Hasonló tételek
-
Green fresh smoothie - some physico-chemical and nutritional aspects
Szerző: Velciov Ariana, et al.
Megjelent: (2017) -
Physico-chemical characteristics for some green plant juices assortments
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2018) -
Chemical and nutritional characterization of soymilk [abstract] /
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2022) -
Chemical composition of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2018) -
Chemical composition evaluation of some flour mixtures with high nutritional value
Szerző: Stoin Daniela, et al.
Megjelent: (2017)