Development of functional products based on horehound using innovative extraction technologies
Marrubium vulgare, which belongs to the genus Lamiaceae, has been present in pharmacopoeias for decades. Marrubii herba is a medicinal plant known for its diverse uses including inflammatory, gastroenterical, and respiratory disorders. In the past, white horehound was traditionally used especially i...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vladić Jelena Gavarić Aleksandra Nastić Nataša Vidović Senka |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (24.) (2018) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
24 |
Kulcsszavak: | Biotechnológia - előadáskivonat, Gyógyszerkémia - előadáskivonat |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56331 |
Hasonló tételek
-
Optimization of bioactive compounds of horehound extracts obtained using ultrasound and microwave assisted extraction anti hyperglycaemic activity /
Szerző: Gavarić Aleksandra, et al.
Megjelent: (2020) -
Innovative food products, technologies in the systems of food production the questions of risks and safety /
Szerző: Savanya Péter, et al.
Megjelent: (2014) -
Fractionated high-pressure extraction of polyphenols from elderberry by-product
Szerző: Nastić Nataša, et al.
Megjelent: (2023) -
The development of an innovative technology for biomass utilization using artificial intelligence [abstract] /
Szerző: Macarie Corina, et al.
Megjelent: (2023) -
Research and development of production technology for mayonnaise sauce of functional purpose
Szerző: Lukin Aleksandr
Megjelent: (2021)