Physico-chemical characterization for different types of food oils
Lipids are indispensable food components, which in large measure determine the energy value as well the nutritional, biological and sensory qualities. The aim of this paper was to evaluate some of the physicochemical characteristics (total soluble solids (TSS), relative density, viscosity and acidit...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cozma Antoanela Velciov Ariana Petcu Mihaela Stoin Daniela Popescu Sofia Mircov Vlad Dragoslav Gogoasa Ioan |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (23.) (2017) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
23 |
Kulcsszavak: | Zsírok, Olaj - étkezési, Kémia, Analitikai kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56172 |
Hasonló tételek
-
Physico-chemical characteristics for some green plant juices assortments
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2018) -
Green fresh smoothie - some physico-chemical and nutritional aspects
Szerző: Velciov Ariana, et al.
Megjelent: (2017) -
Chemical characterization of cherry fruits
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2021) -
Chemical and nutritional aspects of some fresh smoothie types
Szerző: Popescu Sofia, et al.
Megjelent: (2018) -
Determination of physical parameters for different edible oils
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2024)