Physico-chemical characterization for different types of food oils

Lipids are indispensable food components, which in large measure determine the energy value as well the nutritional, biological and sensory qualities. The aim of this paper was to evaluate some of the physicochemical characteristics (total soluble solids (TSS), relative density, viscosity and acidit...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Cozma Antoanela
Velciov Ariana
Petcu Mihaela
Stoin Daniela
Popescu Sofia
Mircov Vlad Dragoslav
Gogoasa Ioan
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (23.) (2017) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2017
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 23
Kulcsszavak:Zsírok, Olaj - étkezési, Kémia, Analitikai kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/56172

Hasonló tételek