Changes in the quality in tomato fruit due to home-scale freezing
The aim of the study was to evaluate the effect of home-scale freezing in the quality of tomato fruit cultivated in field conditions, in Romanian west area.Freezing is one of the oldest and most widely used methods of vegetables preservation.Tomatoes were analyzed fresh and stored frozen in domestic...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Moigradean Diana Poiana Mariana-Atena Alda Liana Maria Gogoasa Ioan Draghici George Andrei |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (22.) (2016) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
22 |
Kulcsszavak: | Zöldség - tárolás, Paradicsom |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56085 |
Hasonló tételek
-
Evaluation of tomato yield using statistical tests
Szerző: Moigradean Diana, et al.
Megjelent: (2015) -
The effect of mineral fertilization on heavy metals content in tomato fruit
Szerző: Moigradean Diana, et al.
Megjelent: (2013) -
Macronutrients accumulation in tomatoes fruit after mineral fertilization
Szerző: Moigradean Diana
Megjelent: (2008) -
Change in time of agrochemical soil parameters after tomato mineral fertilization
Szerző: Moigradean Diana, et al.
Megjelent: (2012) -
Studies regarding the individual quick freezing technique impact on the quality of some vegetables and fruits
Szerző: Raba Diana
Megjelent: (2009)