Evaluation of physicochemical characteristics for some pineapple and mango fruit compote
Fruits are vegetable foods that can be consumed both fresh or processed into juices, syrups, jams, fruit compotes, etc.A popular form often used for preserving fruit in cold periods, are fruit compotes. Pineapples and mango fruit are consumed fresh, cooked, juiced and also can be preserved. The aimo...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cozma Antoanela Velciov Ariana Petcu Mihaela Cretescu Iuliana Vlad D. Mircov Micula Lia Popescu Sofia |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (22.) (2016) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
22 |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia, Gyümölcs |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/56047 |
Hasonló tételek
-
Chemical characterization of cherry fruits
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2021) -
Physico-chemical characteristics for some green plant juices assortments
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2018) -
Meghalt Mangó Ferenc
Megjelent: (1973) -
Emlékezés Mangó Ferencre
Szerző: Sipos László
Megjelent: (1984) -
Determination of some essential mineral elements from different tropical fruits
Szerző: Cozma Antoanela, et al.
Megjelent: (2022)