Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn
The aim of the study is to examine the anti-microbial effect of those plant species, which, based on our previous results, significantly inhibit the growth of microorganisms. The cultivars of the chosen sea buckthorn and sour cherry species, originated in Hungarian growing regions, and they are rich...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Furulyás Diána Keszti Szabolcs Engelhardt Tekla Mohácsi-Farkas Csilla Stefanovits-Bányai Éva Hegedűs Attila Papp Nóra Stégerne-Máté Mónika |
---|---|
Testületi szerző: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2015
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
21 |
Kulcsszavak: | Analitikai kémia, Antimikrobális hatás |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55997 |
Hasonló tételek
-
Antioxidant capacity and antibacterial activity of sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.)
Szerző: Angyal Viola Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2018) -
Product development of sea buckthorn residual pomance tea mixture
Szerző: Klink Vanessza, et al.
Megjelent: (2019) -
Development of bakery product with sea buckthorn pomace - Hippophae rhamnoides L.
Szerző: Kiss Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2019) -
Anti-inflammatory effect of sea-buckthorn fruit in vivo
Szerző: Kúsz Norbert, et al.
Megjelent: (2014) -
Valorization of sour cherry kernels extraction of polyphenols using natural deep eutectic solvents (nades) : [abstract] /
Szerző: Božović Danica, et al.
Megjelent: (2023)