Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn

The aim of the study is to examine the anti-microbial effect of those plant species, which, based on our previous results, significantly inhibit the growth of microorganisms. The cultivars of the chosen sea buckthorn and sour cherry species, originated in Hungarian growing regions, and they are rich...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Furulyás Diána
Keszti Szabolcs
Engelhardt Tekla
Mohácsi-Farkas Csilla
Stefanovits-Bányai Éva
Hegedűs Attila
Papp Nóra
Stégerne-Máté Mónika
Testületi szerző: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 2015
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 21
Kulcsszavak:Analitikai kémia, Antimikrobális hatás
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/55997

Hasonló tételek