On an extension of a recurrent relation from combinatorics

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stević Stevo
Format: Serial
Published: 2017
Series:Electronic journal of qualitative theory of differential equations
Kulcsszavak:Határérték probléma, Kombinatorika
doi:10.14232/ejqtde.2017.1.84

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/54789
LEADER 00717nas a2200193 i 4500
001 acta54789
005 20200729123904.0
008 180531s2017 hu o 0|| zxx d
022 |a 1417-3875 
024 7 |a 10.14232/ejqtde.2017.1.84  |2 doi 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Stević Stevo 
245 1 3 |a On an extension of a recurrent relation from combinatorics  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Stević Stevo 
260 |c 2017 
300 |a 1-13 
490 0 |a Electronic journal of qualitative theory of differential equations 
695 |a Határérték probléma, Kombinatorika 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/54789/1/ejqtde_2017_084_001-013.pdf  |z Dokumentum-elérés