Ízlés, Ízlelés és cariesintenzitás közötti kapcsolatok vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Forrai György
Bánkövi György
Sebestyén Éva
Testületi szerző: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 1975
Sorozat:Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában 5
Kulcsszavak:Számítógép alkalmazása - orvostudomány, Ízlelés, Érzékszervek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/45806
LEADER 01099naa a2200241 i 4500
001 acta45806
005 20230607102609.0
008 170620s1975 hu o 1|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Forrai György 
245 1 0 |a Ízlés, Ízlelés és cariesintenzitás közötti kapcsolatok vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Forrai György 
260 |c 1975 
300 |a 453-464 
490 0 |a Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában  |v 5 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Számítás- és információtudomány 
650 4 |a Kémiai tudományok 
695 |a Számítógép alkalmazása - orvostudomány, Ízlelés, Érzékszervek 
700 0 1 |a Bánkövi György  |e aut 
700 0 1 |a Sebestyén Éva  |e aut 
711 |a Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában  |c Szeged  |d 1974. december 2-4. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/45806/1/szamtech_orvost_koll_005_453-464.pdf  |z Dokumentum-elérés