The effect of soy flour on cookie quality
Cookies are a popular confectionery product with a unique texture and taste, long shelf life and a relatively cheap price; therefore, it is a widespread snack among people of all generations. Nevertheless, cookies are usually made of wheat flour and most formulations are highly caloric and have a lo...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Petrović Jovana Pajin Biljana Šereš Zita Lončarević Ivana Fišteš Aleksandar Šubarić Drago Zarić Danica |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
10 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - szójaliszt |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41935 |
Hasonló tételek
-
Physical properties of dough for cookies with chestnut flour
Szerző: Dokić Ljubica, et al.
Megjelent: (2014) -
Quality parameters of mixed winter wheat flour with amaranth flour
Szerző: Pongráczné Barancsi Ágnes
Megjelent: (2011) -
Rheological properties of white chocolate with resistant starch
Szerző: Lončarević Ivana, et al.
Megjelent: (2022) -
Quality characters of winter wheat - amaranth flour
Szerző: Barancsi Ágnes
Megjelent: (2011) -
Flour quality and wheat kernel hardness connection
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2008)