Developmental cycles of a family business in the catering industry case study /
Small and medium-sized enterprises became relevant actors of the economy due not only to their role in the employment but also in producing GDP and export products. Within the sector, family enterprises constitute ¾ of the enterprises in Europe, their significance is therefore decisive. In our publi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horányi Beatrix Tatár Emese |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
10 No. 2 |
Kulcsszavak: | Vendéglátóipar - életciklus modell, Vállalkozás - családi |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41929 |
Hasonló tételek
-
Management of family businesses
Szerző: Farkas Gergely
Megjelent: (2013) -
Family - business - development
Szerző: Imreh Szabolcs, et al.
Megjelent: (2013) -
Study of basic taste recognition among the tourism and catering management students of the Budapest Business School
Szerző: Fekete-Frojimovics Zsófia, et al.
Megjelent: (2018) -
Management orientations in family and non-family businesses
Szerző: Farkas Gergely
Megjelent: (2012) -
Characteristic problems of family business [abstract] /
Szerző: Málovics Éva, et al.
Megjelent: (2012)