Tudományos közlemények Élelmiszeripari Főiskola Szeged 3.
Elmentve itt :
További közreműködők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Folyóirat |
Megjelent: |
1973
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
3 |
Kulcsszavak: | Felsőoktatás, Élelmiszeripar, Egyetem - Szeged |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133 |
LEADER | 00602nas a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta39133 | ||
005 | 20210916153858.0 | ||
008 | 161201s1973 hu o 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
245 | 0 | 0 | |a Tudományos közlemények |h [elektronikus dokumentum] : |b Élelmiszeripari Főiskola Szeged 3. |
260 | |c 1973 | ||
300 | |a 124 | ||
490 | 0 | |a Tudományos közlemények |v 3 | |
695 | |a Felsőoktatás, Élelmiszeripar, Egyetem - Szeged | ||
700 | 0 | 1 | |a Horváth Károly |
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/1/szef_tudkozl_003.pdf |z Dokumentum-elérés |