Is their consumption sustainable? an inquiry into the consumption habits of citizens and university students of Szeged /
The unsustainability and the potentially self-destructive character of the current socioeconomic processes have become a problem to be considered by public opinion and the researchers of environmental issues. The paradigm of sustainability emphasizes importance of the ecosystem that generally appreh...
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Mónika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | SZTE Gazdaságtudományi Kar közleményei
Regional competitiveness, innovation and environment |
Kulcsszavak: | Fenntartható fejlődés, Fogyasztói magatartás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/36315 |
Hasonló tételek
-
Optimization of the Ethiopian food consumption structure- sustainability as an approach [abstract] /
Szerző: Tompa Orsolya, et al.
Megjelent: (2019) -
A fenntartható fogyasztás kihívásai válság idején = The challenges of sustainable consumption in times of crisis [absztrakt] /
Szerző: Neulinger Ágnes
Megjelent: (2023) -
Status based consumption in Hungary
Szerző: Prónay Szabolcs, et al.
Megjelent: (2011) -
Flexitarianism - the sustainable food consumption?
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2022) -
Household consumption behaviour a cross-country comparison for Italy and the UK : [absztrakt] /
Szerző: Marini Caterina
Megjelent: (2009)