Competitiveness of Slovenian agro-food sector
The main objective of this article is to present an overview of the Slovenian food industry economic development in the period before the Slovenian EU accession and the first five years of the EU membership. The accession to the EU was certainly the most comprehensive change of economic environment...
Elmentve itt :
Szerző: | Aleš Kuhar |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2014
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
3 No. 1 |
Kulcsszavak: | Versenyképesség - mezőgazdasági - Szlovénia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/34661 |
Hasonló tételek
-
The factors of competitiveness of Hungarian beef cattle sector
Szerző: Mészáros Kornélia, et al.
Megjelent: (2011) -
The internationalisation of the Slovenian state under the Eurozone regime and the crisis of Slovenian exceptionalism
Szerző: Podvršič Ana
Megjelent: (2018) -
EU competitiveness in a changing world economy and the banking sector /
Szerző: Botos Katalin
Megjelent: (2020) -
Sectoral systems of innovation knowledge in focus : [abstract] /
Szerző: Vas Zsófia
Megjelent: (2012) -
The effects of gis on competitiveness
Szerző: Török Áron
Megjelent: (2012)