The role of black Aspergillus species in food safety and human health as potential mycotoxin producers and opportunistic human pathogens

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szigeti Gyöngyi
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2013
Sorozat:Acta biologica Szegediensis 57 No. 1
Kulcsszavak:Természettudomány, Biológia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/31298
LEADER 00718nab a2200181 i 4500
001 acta31298
005 20210412155227.0
008 161017s2013 hu o 0|| eng d
022 |a 1588-385X 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szigeti Gyöngyi 
245 1 4 |a The role of black Aspergillus species in food safety and human health as potential mycotoxin producers and opportunistic human pathogens  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szigeti Gyöngyi 
260 |c 2013 
300 |a 90 
490 0 |a Acta biologica Szegediensis  |v 57 No. 1 
695 |a Természettudomány, Biológia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/31298/1/biologica_057_numb_001_090.pdf  |z Dokumentum-elérés