Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties
The aim of this research was the investigation of winter wheat varieties, the kernel hardness and the dough features. We determined the kernel hardness with two dynamic methods. We measured the parameters of flour. The correlations among hardness index and the examined flour parameters were also sig...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2013
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Természettudomány, Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/30819 |
Hasonló tételek
-
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011) -
Measuring the wheat kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2007) -
Two Methods to Determine the Kernel Hardness of Hungarian Winter Wheat Varieties
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2015) -
Different methods for determining kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2005) -
Connection between the debranning time and the kernel hardness of wheat
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2017)