Investigation on the texture of cream cheese with different methods
Rheological characterization of cheeses, especially processed cheeses is very important, because the quality is determined mainly by the texture properties, and the technology and the storage conditions have significant impact on the required texture. Rheological and texture properties are mainly af...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bara-Herczegh Ottilia Csanádi József Barakonyi Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2013
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Természettudomány, Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/30811 |
Hasonló tételek
-
Investigation on the texture of cream cheese with different methods
Szerző: Bara Tamásné Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (2013) -
Suitability of texture paremeters for characterization of Hajdú cheese ripening
Szerző: Bara Tamásné Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (2002) -
Method for characterizing the extent of cheese ripening
Szerző: Bara-Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (1995) -
Examination of the use of UF lactic acid whey retentate in sour cream making
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2016) -
Study of the microstructure of creams prepared with different surfactants
Szerző: Kónya Magdolna
Megjelent: (2004)