Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sümegi József Sümegi Zsombor Kispál Gergő Láda Gergő Véha Antal Gyimes Ernő |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2013
|
Sorozat: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
8 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/30806 |
Hasonló tételek
-
Fehérszőlő cukortartalmának vizsgálata az érés során
Szerző: Láda Gergő
Megjelent: (2012) -
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1979) -
Gyümölcsalapanyagok cukortartalmának táplálkozási jelentősége
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1972) -
Az immunkomplex összetételének vizsgálatára alkalmas modszer [!módszer]
Szerző: Husz Sándor, et al.
Megjelent: (1986) -
Szőlőfajták és hibridek agrobacterium tumefaciens érzékenysége
Szerző: Szegedi Ernő
Megjelent: (1983)