Investigations on yeasts producing red pigments I. Effect of diphenylamine on the carotenoids produced by Yeasts /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Schneider Gyula Matkovics Béla Zsolt János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1959
|
Sorozat: | Acta physica et chemica
5 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23545 |
Hasonló tételek
-
Genetic variability of astaxanthin-producing yeasts random amplified polymorphic DNA (RAPD) analysis of Phaffia rhodozyma and Xanthopyllomyces dendrorhous /
Szerző: Palágyi Zsuzsanna
Megjelent: (2004) -
No inhibition of pigment production by diphenylamine in Candida pulcherrima (Lindner) Windisch
Szerző: Zsolt János, et al.
Megjelent: (1958) -
Effects of essential oil combinations on pathogenic yeasts and moulds
Szerző: Horváth Györgyi, et al.
Megjelent: (2016) -
Investigation of antimicrobial agents produced by gram-negative bacteria
Szerző: Endre Gábor, et al.
Megjelent: (2020) -
Construction and characterization of synthetic genetic oscillator in yeast
Szerző: Kapus Anita
Megjelent: (2009)