Effect of immunonutrition with omega-3 fatty acids on oxidative stress response in polytraumatized patients pilot-study /
Elmentve itt :
Szerző: | Rézmán Barbara |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23085 |
Hasonló tételek
-
Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources
Szerző: Tanai Attila, et al.
Megjelent: (2016) -
Nutraceutical with Resveratrol and Omega-3 Fatty Acids Induces Autophagy in ARPE-19 Cells
Szerző: Koskela Ali, et al.
Megjelent: (2016) -
Effects of polyunsaturated fatty acids on brain development and aging
Szerző: Hőgyes Endre
Megjelent: (2004) -
Fatty acid composition of human milk in Hungary with special attention to trans fatty acids
Szerző: Kertészné Lebovics Vera, et al.
Megjelent: (2009) -
Effects of Jasmonic Acid in ER Stress and Unfolded Protein Response in Tomato Plants
Szerző: Czékus Zalán, et al.
Megjelent: (2020)