Genotypic, seasonal and maturity stage variability in antioxidant capacity of stone fruits

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Papp Nóra
Testületi szerző: Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2009
Sorozat:Acta biologica Szegediensis 53
Kulcsszavak:Természettudomány, Biológia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/23081
LEADER 00754nab a2200193 i 4500
001 acta23081
005 20210413092052.0
008 161017s2009 hu o 0|| eng d
022 |a 1588-385X 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Papp Nóra 
245 1 0 |a Genotypic, seasonal and maturity stage variability in antioxidant capacity of stone fruits  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Papp Nóra 
260 |c 2009 
300 |a 63 
490 0 |a Acta biologica Szegediensis  |v 53 
695 |a Természettudomány, Biológia 
710 |a Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/23081/1/biologica_053_numb_001_suppl_063.pdf  |z Dokumentum-elérés