|
|
|
|
LEADER |
00746nab a2200193 i 4500 |
001 |
acta23078 |
005 |
20210413092030.0 |
008 |
161017s2009 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 1588-385X
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Nagymáté Emese
|
245 |
1 |
0 |
|a Improvement of beer's flavour stability by adding antioxidant vitamins
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Nagymáté Emese
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 61
|
490 |
0 |
|
|a Acta biologica Szegediensis
|v 53
|
695 |
|
|
|a Természettudomány, Biológia
|
710 |
|
|
|a Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/23078/1/biologica_053_numb_001_suppl_061.pdf
|z Dokumentum-elérés
|