Comparative analysis of vitamin content of food supplements marketed in Hungary
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kádár Gábor Lugasi Andrea |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23064 |
Hasonló tételek
-
Selenium in food and food supplements
Szerző: Muselin Florin, et al.
Megjelent: (2021) -
Determination of salicin content in food supplements containing willow bark
Szerző: Căta Adina, et al.
Megjelent: (2019) -
Factors influencing functional food and food supplement consumption
Szerző: Németh Nikolett
Megjelent: (2017) -
Ecdysteroid-containing food supplements from Cyanotis arachnoidea on the European market evidence for spinach product counterfeiting /
Szerző: Hunyadi Attila, et al.
Megjelent: (2016) -
Factors influencing functional food and food supplement consumption [abstract] /
Szerző: Németh Nikolett
Megjelent: (2017)