Antioxidant properties of home-made fruit concentrate
Elmentve itt :
Szerzők: |
Engler Ildikó Kosaras Eszter Varga Zsuzsa |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23053 |
Hasonló tételek
-
Changes in antioxidant properties of fruit and vegetable concentrates under the effect of vacuum drying
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2021) -
Determination of antioxidant capacity in some fruit concentrates and powders by different methods
Szerző: Miski Csaba, et al.
Megjelent: (2019) -
Correlation between antioxidant capacity and total polyphenol content in fruit juice concentrates
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2022) -
Changes in the quality in tomato fruit due to home-scale freezing
Szerző: Moigradean Diana, et al.
Megjelent: (2016) -
Commercial and home-made nitrogen modified titanias. A short reflection about the advantageous/disadvantageous properties of nitrogen doping in the frame of their applicability
Szerző: Pap Zsolt, et al.
Megjelent: (2014)