Effect of fruit juices and pomace extracts on the growth of Gram-positive and Gram-negative bacteria
Extracts and juices of cultivated and wild fruits belonging to the families Rosaceae, Grossulariaceae, Moraceae, Berberidaceae, Polygonaceae, Caprifoliaceae and Cornaceae were examined for their growth reducing activity on four bacteria (Bacillus subtilis, B. cereus var. mycoides, Escherichia coli a...
Elmentve itt :
Szerző: | Krisch Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
52 No. 2 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/22961 |
Hasonló tételek
-
Synergistic effect of phenylpropanoids and flavonoids with antibiotics against Gram-positive and Gram-negative bacterial strains
Szerző: Kincses Annamária, et al.
Megjelent: (2024) -
Investigation of antimicrobial agents produced by gram-negative bacteria
Szerző: Endre Gábor, et al.
Megjelent: (2020) -
Efflux pumps of Gram-negative bacteria what they do, how they do it with what and how to deal with them /
Szerző: Amaral Leonard, et al.
Megjelent: (2014) -
The antimotility action of trifluoromethyl ketone on some Gram-negative bacteria
Szerző: Spengler Gabriella, et al.
Megjelent: (2004) -
The Role of Gram-Negative Bacteria in Urinary Tract Infections Current Concepts and Therapeutic Options /
Szerző: Behzadi Payam, et al.
Megjelent: (2021)