Changes of polyphenol, anthocyanin and rutin content in sour cherry varieties during ripening
In our experiments we studied the variation of inner content values in connection to ripening time in the case of four tart cherry varieties (Prunus cerasus L.). Our aim was to optimize the harvest time on the base of antioxidant capacity. The experiments were carried out in orchards of the Research...
Elmentve itt :
Szerző: | Kállay Erzsébet |
---|---|
Testületi szerző: | Hungarian Congress on Plant Biology, 9., 2008, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
52 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/22949 |
Hasonló tételek
-
Pollination biology of sour cherry varieties of protogyn blossoming
Szerző: Orosz Kovács Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (1992) -
Valorization of sour cherry kernels extraction of polyphenols using natural deep eutectic solvents (nades) : [abstract] /
Szerző: Božović Danica, et al.
Megjelent: (2023) -
Antibacterial effects of sour cherry and sea buckthorn
Szerző: Furulyás Diána, et al.
Megjelent: (2015) -
Inner content and processing industrial characteristics of new Hungarian bred sour cherry cultivar candidate
Szerző: Mesterné Ficzek Gitta
Megjelent: (2010) -
Total anthocyanin, flavonoid, polyphenol and tannin contents of seven pomegranate cultivars grown in Iran
Szerző: Mottaghipisheh Javad, et al.
Megjelent: (2018)