Infrastructure investigations on the cerebral cortex of the sand-lizard (Lacerta agilis L.)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ábrahám Ambrus Andor
Format: Article
Published: 1973
Series:Acta biologica 19 No. 1-4
Kulcsszavak:Természettudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21802
LEADER 00662nab a2200181 i 4500
001 acta21802
005 20210526160434.0
008 161015s1973 hu o 0|| eng d
022 |a 0563-0592 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Ábrahám Ambrus Andor 
245 1 0 |a Infrastructure investigations on the cerebral cortex of the sand-lizard (Lacerta agilis L.)  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ábrahám Ambrus Andor 
260 |c 1973 
300 |a 99-116 
490 0 |a Acta biologica  |v 19 No. 1-4 
695 |a Természettudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21802/1/biologica_019_099-116.pdf  |z Dokumentum-elérés