|
|
|
|
LEADER |
00693nab a2200181 i 4500 |
001 |
acta21251 |
005 |
20210225124235.0 |
008 |
161015s2003 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 1785-3419
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Tanács Lajos
|
245 |
1 |
0 |
|a Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Tanács Lajos
|
260 |
|
|
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 100-106
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 24
|
695 |
|
|
|a Agrártudomány, Kémia
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21251/1/szef_tudkozl_024_100-106.pdf
|z Dokumentum-elérés
|