Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tanács Lajos
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2003
Sorozat:Tudományos közlemények 24
Kulcsszavak:Agrártudomány, Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21251
LEADER 00693nab a2200181 i 4500
001 acta21251
005 20210225124235.0
008 161015s2003 hu o 0|| hun d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tanács Lajos 
245 1 0 |a Műtrágyával kezelt búzaállományokból készült tészták sütőipari és reológiai minőségi jellemzőinek az alakulása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tanács Lajos 
260 |c 2003 
300 |a 100-106 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 24 
695 |a Agrártudomány, Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21251/1/szef_tudkozl_024_100-106.pdf  |z Dokumentum-elérés